Assalamualaikum. Ahlan Wa Sahlan | Hidup untuk mencari keredhaan Ilahi +Follow | Dashboard
ღ !...Modesty...! ღ: Blog Le Miss NR Sudah Berubah Wajah !!
ღ !...Modesty...! ღ
Myself Exchange

Blog Le Miss NR Sudah Berubah Wajah !!


Bismillahirrahmanirrahim. 

Alhamdulillah, setelah setahun NR guna template blog yang sama sejak akhir tahun 2015, akhirnya..untuk tahun 2016 ni, NR dah berjaya bertukar kepada design blog yang baru! Yayy!!

Untuk design baru kali ni, bukan keseluruhan blog yang NR ubah. Sebahagian tempat je. Huhuhu..NR agak sibuk cuti raya cina ni sebab nak uruskan perpindahan ke SBP.

Macam yang anta anti antum semua tengok..warna grey & green ialah warna yang baru.
Kalau dulu, warna blog hijau je..sampaikan kawan NR cakap macam warna muntah hijau..
Alahai...sabor jelah... -___-

Harap anda suka dengan design yang baru ni! ^_^

Wajah Lama :





Wajah Terkini :

Scroll sendiri..hehehe :D

Tataaa! 
Syukran jazilan.
Take care. Wassalam =)


Hati yang jujur melahirkan tindakan yang jujur :)

0 yang memberi respon :