Assalamualaikum. Ahlan Wa Sahlan | Hidup untuk mencari keredhaan Ilahi +Follow | Dashboard
ღ !...Modesty...! ღ: THE TRIGGERZEIT GRAND DINNER 2015
ღ !...Modesty...! ღ
Myself Exchange

THE TRIGGERZEIT GRAND DINNER 2015

Hai assalamualaikum...
Ermm..macam mana nak mula ehh..lama tak update blog..kekok pulak rasa. Hahaha..-_-"

Okeylah..macam ni..NR update ni just sebagai satu tulisan peribadi yang mungkin esok-esok bila NR bosan, rindu, atau mungkin masa NR dah tua..NR boleh baca semula kisah masa zaman muda-mudi dulu..hukhukhuk...

Dan NR harap bukan NR sorang je yang menghargai memori dan momen ni, tapi semua ahli batch Triggerzeit! Yeah..clap your hands!

Rasa macam ada satu 'semangat yang lain macam' bila taip entry pasal Triggerzeit malam ni..berbeza feel-nya dengan entry sebelum-sebelum ni. Mungkin rasa macam perpisahan tu semakin lama semakin dekat kut? (Cewahh ayat...macam dah habis SPM je..perpisahan bagai
Hahak..bukanlah, rasa ni memang datang dari hati...memandangkan ramai kawan-kawan NR yang menyuarakan hasrat nak berpindah..diulangi ye..RAMAI.

Tapi nak buat macam mana..kalau ditakdirkan Allah..kalau ada jodoh yang panjang, mungkin kita akan berjumpa lagi? Heheh ^_^
_________________________________________________________________________________

(Abaikan ruangan di atas...sekadar ruangan sentimental dan melankolik)

Baru-baru ni, bertempat di TH Hotel, Kuala Terengganu..
bertarikh 15 November 2015, 
telah selesailah Majlis Makan Malam Triggerzeit atau The Triggerzeit Grand Dinner

(Untuk makluman, Triggerzeit ialah nama batch Tingkatan 3 dari SM Imtiaz Kemaman)
Batch ni terdiri daripada 55 orang pelajar



Nah, tengok gambar jelah. Tak tahu nak cerita apa...-_-"
 Tema : Royal Mascurate(Topeng Diraja)









 
*This is our beloved Principal! :D*

Tak banyak mana pun gambar..hehehe..:D
kebanyakan gambar ada dekat kamera lain. Nanti kalau NR dapat gambar baru, In Sha Allah NR 
.akan update

UPDATE
*Kiriman kawan*

*Masa tetamu masuk dewan*

*Gimik pelancaran*


Till we meet again soon ^_^
Take care, bye!
Assalamualaikum :)


Hati yang jujur melahirkan tindakan yang jujur :)

0 yang memberi respon :